Städföretag Stockholm

Gnistra Städ är en städfirma i Stockholm som inriktar sig på att städa hos företag med höga krav på säkerhet. Med över 15 års erfarenhet av att driva städföretag i Stockholm har vi förfinat processerna för att kunna leverera jämn och hög kvalitet på våra städtjänster.

Du som kund vill veta att städningen av ditt företag utförs enligt avtal och därför är arbetsbeskrivningen alltid en del av det signerade avtalet. Denna information förs sedan över till vår digitala plattform som även den utförande medarbetaren har tillgång till. Servicepersonalen städar efter denna arbetsbeskrivning och det är enkelt för dig som kund att uppdatera denna information varefter dina kundbehov skiftar med företagets skiftande behov över tid. Vi har en extremt hög leveranssäkerhet. Våra kunder har väldigt högt ställda krav på leverans. Du ska kunna vara säker på att uppdraget utförs enligt dina önskemål när du anlitar oss. Gnistra Städ AB har en jämn könsrepresentation i styrelsen vilket gör att vi fattar bättre beslut och ger ledningen en tydligare och bättre underbyggda instruktioner. Även städföretagets ledning och arbetsgrupp är diversifierad. Tack vare våra olika bakgrunder, härkomst och skilda erfarenheter av närliggande branscher kan vi ta innovativa lösningar från andra verksamheter och implementera, både i städfirman Gnistra Städ AB och leveranserna av våra tjänster. Idag levererar denna städfirma i Stockholm städning, service och städtjänster till ett hundratal privatpersoner och företag i Stockholm. Klicka på knappen Offertförfrågan och få en offert, så kan du få städat på ditt företag inom kort. Du som kund och dina behov är det allra viktigast för oss. Städuppdragen i Stockholm levereras alltid med vårt unika holistiska systemperspektiv. För oss på Gnistra Städ är det viktigt att partnerskap och anställningar ska vara långsiktiga för alla parter i kedjan. Detta gäller både kunder, medarbetare, leverantörer, partners och ledare. Detta ger en överlägsen kundupplevelse och en städfirma där medarbetarna kan känna sig trygga. Nöjda medarbetare städar bättre, så enkelt är det. Du kan lämna ansvaret för ditt kontor till oss förvissad om att vi tar hand om lokalerna på bästa sätt. Med oss på Gnistra Städ får du hjälp med att designa din bästa tänkbara jobb vardag. Vi hjälper dig med dina städ behov. Vi arbetar uteslutande med manuella metoder och miljömärkta produkter så länge det finns ett miljömärkt alternativ. När du anlitar vårstädfirma får du städning av utbildad städpersonal, som alltid bär Service-ID kort och städuniform. Servicepersonalen är alltid anställda direkt av oss på Gnistra Städ, vi arbetar varken med inhyrd personal eller inte med städare som är anställda i andra företag. Det gör att driften av städfirman är kvalitetssäkrad och att vi har fullständig kontroll av hela företaget och leveranser av städservice. Det finns idag en uppsjö av många städföretag i Stockholm och hur kan man veta vilket städföretag man ska ta kontakt med? Det finns några kriterier för dig som vill gör ett bra val av en trygg städpartner:

Städföretaget är medlem i Almega.

Företagets personal har kollektivavtal.

Företags personal har rättigheter i form av semesterersättning och tjänstepension från FORA.

Företags personal bär Service-ID kort synligt när de städar.

Städföretaget är ett aktiebolag.

Företagets bokföring kontrolleras av auktoriserad revisor.

Medarbetare har fasta anställningar.

Kundernas nycklar märks upp med polisbrickor.

Företaget har en spårbarhet i sin nyckelhantering.

Medarbetare har undertecknat avtal om tystnadsplikt.

Företaget har företagsförsäkring.

Företaget har ansvarsförsäkring.

Företaget har sitt säte i Stockholm, nära sina kunder.

Alla dessa krav och kriterier möter städföretaget Gnistra Städ AB i Stockholm. Genom våra 15 års erfarenhet av att driva företag inom städning och lokalvård och över 25 års erfarenhet av städ branchen i Stockholm har vi kompetens att möte de hårdaste och mest specifika kundkrav.

Vi har under årens lopp utfört alla typer av städning: städning av kontor, städning av hem, städning av trapphus, bygg städning, städning av butiker, visnings städning, storstädning och fönsterputsningar. Nuförtiden specialiserar vi oss på att utföra städning av företag, kontor och butiker i Stockholm. Du får som kund hjälp med din städning på bästa sätt ett tjänst som drar nytta av all denna samlade erfarenhet. Tack vare många års erfarenhet av att driva städföretaget har vi även byggt upp effektiva och störningsfria flöden för avvikelsehantering, materialbeställning och tvätt av handdukar i egen tvättstuga. Vårt fokus är att hela driften av er företagsstädning och all vår levererade service ska vara fri från avvikelser. Vi gör det genom att alltid utföra löpande stickprov och kvalitetskontroller. Att anlita vårt städföretag är mycket smidigt, allt du behöver göra är att fylla i formuläret för offertförfrågan idag så får du en digital offert inom kort. I din offert som kommer till din inbox specificeras vilka moment som ingår i städuppdraget, samt hur ofta denna tjänst önskas utföras.

Du fyller även i uppgifterna för kommande avtal, kontaktperson och firmatecknare. Du väljer enkelt vilka tjänster och artiklar du använder, så levererar förbrukningsmaterialet samtidigt som vi levererar städningen. Även faktura skickas som pdf till vald faktura e-postadress. Smidigt, tidssparande och automatiserat.

Städfirma i Stockholm

Du som kund har ofta tydliga krav på hur städningen av ditt företag i Stockholm ska utföras, och vi är vana vid att möta dessa krav. Det kan vara kvalitetskrav, miljökrav eller säkerhetskrav. Städföretaget Gnistra Städ strävar att leverera tjänster till privatpersoner och företag i Stockholm med hög kvalitet, av samma servicepersonal året om. Genom återkommande kvalitetskontroller och fasta rutiner kan du vara säker på att du får det du betalar för. Nöjd kund garanti Den städservice du får som kund hos Gnistra Städ kommer alltid med nöjd kund garanti. Du kan känna dig trygg när Gnistra Städ ansvarar för städning av kontorslokalerna. Nöjda kunder är vårt högsta mål. Vårt mål är att du ska komma hem till ett skinande rent företag så du kan fokusera på att göra det du är bäst på. Vi erbjuder service till företag i Stockholms innerstad och i närförort. Tack vare utbildad personal erbjuder vi städning och andra tjänster med högsta kvalitet åt kunder med höga krav och specifika behov. Varmt välkommen att be om en kostnadsfri offert på städning av ditt företag. Vi har även en mängd tilläggstjänster utöver kontorsstädning och förbrukningsmaterial. Bland annat erbjuder vi följande städ tjänster i Stockholm: Företagsstädning Kontorsstädning Butiksstädning Fönsterputsning Storstädning Förbrukningsmaterial Tvätt och byte av handdukar Utöver det utför vi en rad extratjänster, som kärl för återvinning, fruktkorgar, och andra tjänster som vi gärna presenterar närmare under ett samtal. Offert Vi erbjuder alltid digital offert på städning av kontor i Stockholm. Du fyller i formuläret om offert förfrågan genom att klicka på knappen här nedan. Du fyller i vilka tjänster du är intresserad av, samt med vilken frekvens de ska utföras, så återkommer vi inom kort med en offert i pdf-format i din inbox. En offert innehåller arbetsbeskrivning, materiallista, F-skattsedel, försäkringsbevis och övrig relevant information om vår städfirma och städtjänsterna. Varmt välkommen att kontakt oss genom formuläret så tar vi ett samtal om hur vårt städföretag kan hjälpa dig med dina behov av städning och att göra din jobb vardag mer optimerad.