Förbrukningsmaterial i Stockholm

Du som företagskund kan få ditt förbrukningsmaterial levererat till ditt kontor samtidigt som vi levererar kontorsstädning i Stockholm. När du fyllt i vilka förbrukningsartiklar du löpande vill ha levererade så tar vi hand om resten. Vi hjälper dig med inventering av förrådet varje månad, lägger beställningar, levererar och ställer in förbrukningsmaterialet i sitt rätta skåp på ditt kontor.

Med oss får du tillgång till ett stort sortiment med toalettpapper, pappershanddukar, handtvål, handkräm, maskindiskmedel, handdiskmedel, sopsäckar och insatspåsar. Vi har även koll på de senaste artiklarna då det idag finns ett enormt utbud av artiklar, varor och märken och vi kan därför presentera smarta lösningar för de förbrukningsartiklar och det material ni använder på ert kontor. Då vi samordnar våra inköp kan vi erbjuda mer konkurrenskraftiga priser.

Förbrukningsmaterial på samlingsfaktura

Förbrukningsmaterialet faktureras månadsvis i efterskott på samlingsfaktura. Du kan som kund även göra extrabeställningar via vår kundportal som levereras direkt till ert företag. Med våra välutbildade och professionella medarbetare kan du vara säker på att dina förbrukningsartiklar aldrig tar slut. Vi tar ansvar för att dina förråd alltid har tillräckligt med material för driften av kontoret.

Förbrukningsmaterial från leverantör

Vinsten för ert företag med att lägga ut ansvaret till oss på Gnistra Städ är att det frigör tid för era administratörer. Låt oss ta hand om marktjänsten förbrukningsmaterial då vi vanligen har bättre koll på vilka artiklar och vilka mängder som behöver beställas hem. Våra medarbetare ser vilka artiklar som förbrukas.

Förbrukningsmaterial som flöde

Vi sköter hela flödet, inventering, beställning, leverans och ställer förbrukningsmaterialet på sin rätta plats. Du behöver fylla i er beställningslista vid uppstart av avtalet, sedan följer vi er beställning löpande utan din tillsyn. Med oss kan du automatisera inköpen av stora, tunga och otympliga förbrukningsartiklar. Du sparar mer av din dyrbara tid och energi som du vill använda på bättre sätt. Vi hjälper dig gärna och levererar snabbt och effektivt helt enkelt.

Kontakta oss idag

Längtar du efter att lösa dina bekymmer med ditt förbrukningsmaterial? Kontakta oss då idag genom att tryck på knappen nedan för att fylla i en offertförfrågan, vi har mycket konkurrenskraftiga priser och full leveranssäkerhet.

KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

KONTAKTLÖS KONTORSSTÄDNING

BUTIKSSTÄDNING