Förbrukningsmaterial

Du som företagskund kan få ditt förbrukningsmaterial levererat till ditt kontor i Stockholm. När du fyllt i vilka förbrukningsartiklar du löpande vill ha levererade så tar vi hand om resten. Vi inventerar förrådet varje månad, lägger beställningar, levererar och ställer in förbrukningsmaterialet i sitt rätta skåp på ditt kontor.

förbrukningsmaterial

Vi har ett stort sortiment med toalettpapper, pappershanddukar, handtvål, handkräm, maskindiskmedel, handdiskmedel, sopsäckar och insatspåsar. Vi kan även köpa in spolglans, diskborstar, diskmaskinssalt. disktrasor och diskhanddukar.

Förbrukningsmaterial på samlingsfaktura

Förbrukningsmaterialet faktureras månadsvis i efterskott på samlingsfaktura. Du kan som kund hos oss även göra extrabeställningar via vår kundportal. Vanliga förbrukningsartiklar är toalettpapper, pappershanddukar, maskindiskmedel, sopsäckar.

Med våra välutbildade och professionella medarbetare kan du vara säker på att dina förbrukningsartiklar aldrig tar slut. Vi tar ansvar för att dina förråd alltid har tillräckligt med material för driften av kontoret.

Förbrukningsmaterial från leverantör

Vinsten med att lägga ut ansvaret till oss på Gnistra Städ är att det frigör tid för era administratörer så dessa kan serva konsulterna och hjälpa er att driva er affär. Låt oss ta hand om marktjänsten förbrukningsmaterial då vi vanligen har bättre koll på vilka artiklar och vilka mängder som behöver beställas hem. Tryck på knappen nedan och begär offert, vi har mycket konkurrenskraftiga priser och en fullständig leveranssäkerhet.


KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

KONTAKTLÖS KONTORSSTÄDNING

BUTIKSSTÄDNING

Rulla till toppen