Kontaktlös Kontorsstädning

Kontaktlösa kortbetalningar har förenklat våra inköp. Kontaktlös Kontorsstädning förenklar inköp av Kontorsstädning. Spara din tid och energi, undvik personliga möten och telefonsamtal. Sköt kontorsstädningen 100% digitalt.

Uppgradera till kontaktlös kontorsstädning​

Med kontaktlös kontorsstädning kan kontoret bli städat helt utan din tillsyn. Flera av världens mest framstående företag använder Gnistra Städ. Nycklar och taggar skickas till oss med REK brev. Digitalt avtal med endast 1 månads uppsägningstid signeras med mobilt Bank-ID. Underlätta din jobb vardag genom att sätta upp och sköta din kontorsstädning hos Gnistra Städ 100% digitalt.

Det är nu möjligt att få kontorsstädning med högsta kvalitet och säkerhet utan att behöva lägga timmar på att administrera leveransen och att se till att uppdraget utförs som överenskommet.

Spara tid och energi genom att begränsa dina onödiga sociala kontakter på jobbet. Då får du energi över till dina kunder och gäster. Som kontorschef går mycket energi till att hantera leveranser från underleverantörer och genom ett digitalt städ abonnemang sparar du tid och din begränsade social uppmärksamhet till relationer som är viktigare för er framgång.

Avvikelser och beställningar av extratjänster görs i vår digitala kundportal.

Offert och arbetsbeskrivning skickas via e-post

Kontraktet signeras digitalt med Bank-ID

PDF fakturor e-postas varje månad

Nycklar, taggar, koder och larminstruktion postas via REK till Gnistra Städ.

Du får ett mottagarbevis på att nycklar tagits emot av Gnistra Städ.

In- och utpasseringstider via SMS med GPS koordinater i kundportalen.

Med Gnistra Städ får du kontorsstädare som både är digitalt litterata och socialt kompetenta. Alla våra medarbetare använder dagligen Microsoft teams för att kommunicera med kunder och kollegor. Du får en egen kontaktperson som sätter upp all er data i våra olika plattformar, sedan rullar tjänsten på och du behöver inte göra någonting. Ska du uppdatera frekvensen skriver du till oss i kundportalen så ändrar vi uppdraget och du får en offert via e-post.

Med kontaktlös kontorsstädning blir din vardag på arbetet smidigare. Du får samma höga städkvalitet och säkerhet som tidigare men med obefintlig administration från din sida. Jobba smartare med en kontaktlös och digital kundrelation. Med Gnistra Städ får du: digital offert, digitalt kontrakt, digital signering, digital kundportal och digitala avvikelserapporter. Du sparar både din uppmärksamhet såväl som din tid, energi och pengar. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, digitalt.