Om oss

Ingenting är viktigare för oss än er säkerhet så när vi utför kontorsstädning i Stockholm är det med utvald och särskilt utbildad personal. Vi förstår värdet av en ren och säker kontorsmiljö.

Gnistra Städ grundades 2004

Vi sätter din, kundens säkerhet i främsta rummet. Gnistra Städ grundades 2004 och ambitionen har sedan starten varit att erbjuda kunderna i Stockholm kontorsstädning med den högsta nivån av säkerhet. Efter snart 15 år kan vi konstatera att vi har uppnått detta mål. Vi gör fortfarande allt vi får göra för att kontrollera medarbetare och verksamhetens samtliga delar.

VD har ordet

Jag heter David Pilbäck, jag är grundare och VD till Gnistra Städ Säkerhetsstädning. Jag är otroligt stolt över den verksamhet som vi har byggt upp tillsammans med medarbetare, klienter och partners. Medarbetare som levererar med 100% leveranssäkerhet. Medarbetare som täcker upp vid kollegors sjukdom. Leverantörer som åker extra turer för att leverera på våra löften. Vi närmar oss 500 leveranser per månad och är snart 10 medarbetare.

Men det är den personliga kontakten som utmärker våra städare och hela vår verksamht, vi har höga krav på våra medarbetare, de ska kunna engelska eller spanska, de ska arbeta flytande på mobila enheter, de ska ha hög emotionell och social kompetens. Att de ska städa bra är självskrivet. Vi har lyckats atttrahera rätt grupp av människor nu när vi skriver 2019 och jag ser fram emot ännu ett år med nya klienter, spännande möten och nya problem att lösa. Vi ses ute i er verksamhet där vi hjälper er hålla rent, så era hjältar kan utföra sina stordåd.

 

 

David Pilbäck, VD

Gnistra Städ

sv_SE
en_US sv_SE