David PilbÀck, CEO Gnistra StÀd

Om oss

KontorsstÀdning stockholm
VD David PilbÀck

Vi pÄ Gnistra StÀd SÀkerhetsstÀdning har alltid haft vÄra kunders sÀkerhetsbehov som drivkraft. FrÄgan vi stÀllt oss Àr hur vi pÄ bÀsta sÀtt kan sÀkra upp vÄr inre och yttre verksamhet, ofta med digitala verktyg för att leverera kontorsstÀdning till företag i Stockholm med branschens högsta sÀkerhet? Svaret Àr stÀdbranschens mest utvecklade sÀkerhetssystem.

Gnistra StÀd startades som en stÀdfirma i Stockholm redan 2004 under ett annat namn, med Ären utvecklades vÄr verksamhet till att nÀstan uteslutande ta sköta kontorsstÀdning i Stockholms innerstad. Specifikt stÀdning av kontoren för företag med höga krav pÄ sÀkerhet. Under Ären la vi till fler kontrollpunkter, mer avancerade system och delade in kunderna i sÀkerhetsnivÄer

Det andra som driver oss Àr kundupplevelsedesign, hur kan upplevelsen av vÄra tjÀnster ligga pÄ en hög jÀmn nivÄ? Vi tror att du fÄr det genom att vi kombinerar de digitala sÀkerhetsverktygen med mÀnsklig vÀrme och ett genuint intresse för att lösa dina, kundens, problem.

Medarbetarna, vÄr frÀmsta resurs

VÄr frÀmste resurs Àr vÄra kÀra medarbetare som levererar pÄ löftena frÄn Gnistra StÀd, vecka in och vecka ut. Vi Àr vÀldigt stolta över nivÄn pÄ professionalitet och seriositet hos vÄr personal. Det Àr inte vem som helst som Àr villig att tar det ansvar som krÀvs för att utföra vÄra leveranser.

Men det Àr du, kunden, som ocksÄ Àr den viktigaste personen i vÄrt ekosystem, vi hoppas att du kommer bli kvar hos oss mÄnga Är till. Om du Àr ny för oss sÄ hör gÀrna av dig. Du nÄr mig pÄ 0709402008, jag svarar sÄ lÀnge jag inte sitter i möte. Annars fÄr du gÀrna dra ivÀg ett mail till mig pÄ david@gnistrastad.se.

Det finns Àven tvÄ fina artiklar om vÄrt arbete med att utveckla Gnistra StÀd om ni vill lÀsa mer om oss.

Artikel i tidningen Fastighetsfolket.

Artikel i tidningen Mitt Företag.

VÀl mött.

David PilbÀck, VD Gnistra StÀd SÀkerhetsstÀdning

KontorsstÀdning Stockholm