Om oss

Kontorsstädning stockholm

Introduktion

Vår historia

Vi på Gnistra Städ Säkerhetsstädning har alltid haft våra kunders säkerhetsbehov som drivkraft. Frågan vi ställt oss är hur vi på bästa sätt kan säkra upp vår inre och yttre verksamhet, ofta med digitala verktyg för att leverera kontorsstädning med branschens högsta säkerhet? Svaret är städbranschens mest utvecklade säkerhetssystem.

Det andra som driver oss är kundupplevelsedesign, hur kan upplevelsen av våra tjänster ligga på en hög jämn nivå? Vi tror att du får det genom att vi kombinerar de digitala säkerhetsverktygen med mänsklig värme och ett genuint intresse för att lösa dina, kundens, problem.

Vår främste resurs är våra kära medarbetare som levererar på löftena från Gnistra Städ, vecka in och vecka ut. Vi är väldigt stolta över nivån på professionalitet och seriositet hos vår personal. Det är inte vem som helst som är villig att tar det ansvar som krävs för att utföra våra leveranser.

Men det är du, kunden, som också är den viktigaste personen i vårt ekosystem, vi hoppas att du kommer bli kvar hos oss många år till. Om du är ny för oss så hör gärna av dig. Du når mig på 0709402008, jag svarar så länge jag inte sitter i möte. Annars får du gärna dra iväg ett mail till mig på david@gnistrastad.se.

Väl mött på ditt kontor.

VD David Pilbäck

Gnistra Städ – Säkerhetsstädning

Våra Medarbetare

Möt Vårt Team

David Pilbäck, CEO Gnistra Städ

CEO

David Pilbäck

arbetsledare-gnistra-städ

Grupp Ledare

Ashek Rahman

Cleaner Gnistra Cleaning

Kontorsstädare

Barbora M.

Office Cleaner Gnistra Städ

Kontorsstädare

Enzo Z.

Rulla till toppen