Om oss

VD David Pilbäck

Vi på Gnistra Städ Säkerhetsstädning har alltid haft våra kunders säkerhetsbehov som drivkraft. Frågan vi ställt oss är hur vi på bästa sätt kan säkra upp vår inre och yttre verksamhet, ofta med digitala verktyg för att leverera kontorsstädning till företag i Stockholm med branschens högsta säkerhet? Svaret är städbranschens mest utvecklade säkerhetssystem.

Gnistra Städ startades som en städfirma i Stockholm redan 2004 under ett annat namn, med åren utvecklades vår verksamhet till att nästan uteslutande ta sköta kontorsstädning i Stockholms innerstad. Specifikt städning av kontoren för företag med höga krav på säkerhet. Under åren la vi till fler kontrollpunkter, mer avancerade system och delade in kunderna i säkerhetsnivåer

Det andra som driver oss är kundupplevelsedesign, hur kan upplevelsen av våra tjänster ligga på en hög jämn nivå? Vi tror att du får det genom att vi kombinerar de digitala säkerhetsverktygen med mänsklig värme och ett genuint intresse för att lösa dina, kundens, problem.

Medarbetarna, vår främsta resurs

Vår främste resurs är våra kära medarbetare som levererar på löftena från Gnistra Städ, vecka in och vecka ut. Vi är väldigt stolta över nivån på professionalitet och seriositet hos vår personal. Det är inte vem som helst som är villig att tar det ansvar som krävs för att utföra våra leveranser.

Men det är du, kunden, som också är den viktigaste personen i vårt ekosystem, vi hoppas att du kommer bli kvar hos oss många år till. Om du är ny för oss så hör gärna av dig. Du når mig på 0709402008, jag svarar så länge jag inte sitter i möte. Annars får du gärna dra iväg ett mail till mig på david@gnistrastad.se.

Det finns även två fina artiklar om vårt arbete med att utveckla Gnistra Städ om ni vill läsa mer om oss.

Artikel i tidningen Fastighetsfolket.

Artikel i tidningen Mitt Företag.

Väl mött.

David Pilbäck, VD Gnistra Städ Säkerhetsstädning

Kontorsstädning Stockholm