Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur vi pÄ Gnistra StÀd behandlar dina personuppgifter. Vi respekterar din integritet och samlar endast in de uppgifter som behövs för att leverera en bra anvÀndarupplevelse. Det Àr uppgifter som namn, adress, e-postadress och position pÄ kundföretaget.

All information som inhÀmtas Àr information som kan kopplas till dig personligen, ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer.

Informationen kommer anvĂ€ndas av Gnistra StĂ€d och vĂ„ra underleverantörer för att kunna leverera vĂ„ra tjĂ€nster till dig. Dina uppgifter kan Ă€ven anvĂ€ndas för att marknadsföra vĂ„ra stĂ€dtjĂ€nster till dig. Du har rĂ€tt att fĂ„ ta del om vilka uppgifter vi har om dig som person och att vid behov göra rĂ€ttelser. Du har Ă€ven rĂ€tt att be oss att inte anvĂ€nda informationen, kontakta oss dĂ„ via epost pĂ„ info@gnistrastad.se  

Gnistra StÀd har aldrig sÄlt och kommer aldrig sÀlja dina personuppgifter vidare till tredje part. Vi sÀtter högt vÀrde pÄ din integritet och vi sparar endast information som Àr nödvÀndig för att kommunicera om vÄra tjÀnster till blivande kunder sam för att leverera vÄra tjÀnster till befintliga kunder.

Vi rensar ut gamla personuppgifter efter att samarbetet upphört. Endast personuppgifter som Àr lagstadgade enligt bokföringslagen och andra tillÀmpliga lagar behÄlls.

Gnistra StÀd har Àven inventerat vÄra partners som hanterar dina personuppgifter, sÄsom vÄr bokföringsbyrÄ och vÄr revisionsbyrÄ. De har alla genomfört en GDPR revision och styrt upp sin behandling av personuppgifter i överensstÀmmelse med den nya lagen.

Cookiepolicy

Gnistrastad.se anvÀnder kakor (cookies) nÀr du besöker sajten. Cookies Àr en informationsfil som placeras pÄ din dator. Gnistrastad.se anvÀnder i första hand cookies för att mÀta antalet besökare pÄ gnistrastad.se

Cookien identifierar inte dig personligen men den webblÀsare som finns installerad pÄ den dator du anvÀnder. Du har rÀtt att avaktivera cookies i din webblÀsare men du kan dÄ inte anvÀnda alla tjÀnsterna pÄ gnistrastad.se.

LÀs hjÀlpavsnittet för din webblÀsare för att lÀra dig hur du avaktiverar cookies.