Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur vi på Gnistra Städ behandlar dina personuppgifter. Vi respekterar din integritet och samlar endast in de uppgifter som behövs för att leverera en bra användarupplevelse. Det är uppgifter som namn, adress, e-postadress och position på kundföretaget.

All information som inhämtas är information som kan kopplas till dig personligen, ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer.

Informationen kommer användas av Gnistra Städ och våra underleverantörer för att kunna leverera våra tjänster till dig. Dina uppgifter kan även användas för att marknadsföra våra städtjänster till dig. Du har rätt att få ta del om vilka uppgifter vi har om dig som person och att vid behov göra rättelser. Du har även rätt att be oss att inte använda informationen, kontakta oss då via epost på info@gnistrastad.se  

Gnistra Städ har aldrig sålt och kommer aldrig sälja dina personuppgifter vidare till tredje part. Vi sätter högt värde på din integritet och vi sparar endast information som är nödvändig för att kommunicera om våra tjänster till blivande kunder sam för att leverera våra tjänster till befintliga kunder.

Vi rensar ut gamla personuppgifter efter att samarbetet upphört. Endast personuppgifter som är lagstadgade enligt bokföringslagen och andra tillämpliga lagar behålls.

Gnistra Städ har även inventerat våra partners som hanterar dina personuppgifter, såsom vår bokföringsbyrå och vår revisionsbyrå. De har alla genomfört en GDPR revision och styrt upp sin behandling av personuppgifter i överensstämmelse med den nya lagen.

Cookiepolicy

Gnistrastad.se använder kakor (cookies) när du besöker sajten. Cookies är en informationsfil som placeras på din dator. Gnistrastad.se använder i första hand cookies för att mäta antalet besökare på gnistrastad.se

Cookien identifierar inte dig personligen men den webbläsare som finns installerad på den dator du använder. Du har rätt att avaktivera cookies i din webbläsare men du kan då inte använda alla tjänsterna på gnistrastad.se.

Läs hjälpavsnittet för din webbläsare för att lära dig hur du avaktiverar cookies.

Rulla till toppen