KarriÀr

kontorsstÀdare arbete

Söker du arbete som kontorsstÀdare i Stockholm? Vill du ha en arbetsplats dÀr du blir medlem i ett riktigt team? DÀr du blir sedd och uppskattad för din insats, och fÄr arbeta med positiva och trevliga medarbetare? Uppskattar du att ha trygghet i din anstÀllning, med kollektivavtal genom FastighetsanstÀlldas förbund, avtalsförsÀkring, sjukförsÀkring och pensionsinbetalningar genom FORA? DÄ ska du fortsÀtta lÀsa.

Gnistra StÀd Àr en arbetsplats med höga krav pÄ utförandet av kontorsstÀdningens alla delar. För att passa hÀr hos Gnistra StÀd behöver du ha en hög nivÄ av personlig mognad, en villighet till personligt ansvarstagande (för nycklar, larmkoder och kundernas information), detaljorienterad (för att kunna leverera stÀdning med hög kvalitet). Du behöver tycka om att ge service. Vi har engelska som officiellt internt sprÄk i företaget vilket gör att du mÄste kunna tala och skriva engelska obehindrat för att kunna arbeta hÀr.

Bli en del av vÄrt team, bli en Gnistra

Vi stÀller samma höga krav pÄ vÄra kontorsstÀdare som vÄra kunder stÀller pÄ oss. VÄra kunder Àr ofta de allra frÀmsta pÄ det de gör, de förvÀntar sig stÀd leveranser med excellens. För att förstÄ kan du gÀrna lÀsa vÄr förstasida som riktar sig till vÄra kunder, den hittar du hÀr.

NödvÀndiga kompetenser

kontorsstÀdare stockholm

För att platsa i vÄrt lag behöver du ha ett antal kompetenser: digital, social, kvalitet och sÀkerhet.

Digital: Vi arbetar digitalt, hela vÄr administration Àr digital sÄ du förvÀntas vara uppkopplad och tillgÀnglig under arbetspassen och stÄ i kommunikation med det övriga teamet.

Social: Vi hÄller en hög social nivÄ, vi behandlar alla med kÀrlek och respekt. Vi har nolltolerans mot skitsnack och maktmissbruk. Det gÀller sÄvÀl kunder, medarbetare och leverantörer.

Kvalitet: Vi pÄ Gnistra StÀd sÀtter stor vÀrde pÄ att leverera vÄra stÀdtjÀnster med högsta kvalitet. Det betyder Àven att rapportera avvikelser och att omedelbart kommunicera med kund och arbetsledare nÀr nÄgot rÄkat gÄtt sönder.

SÀkerhet: Förtroende betyder inte att man inte mÄste kontrollera. Vi har förtroende för dig som medarbetare OCH har löpande kontroller av samtliga delar av verksamheten för att försÀkra vÄra kunder att de fÄr det de betalar för: FöretagsstÀdning med branschens högsta sÀkerhetsnivÄ.

Vi har en rekryteringssida pÄ Indeed dÀr ni kan lÀsa vÄra medarbetaromdömen. Vi hÄller avtalsenliga löner, vilket i januari 2020 betyder en timlön om 139,59 SEK per timme.

VÀlkommen att skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och en bild som passar pÄ ett Service-ID kort till rekrytering@gnistrastad.se. Vi hör av oss inom kort.

Om du vill veta hur vi presenterar oss för vÄra kunder Àr du vÀlkommen att lÀsa hÀr om vÄr huvudtjÀnst KontorsstÀdning i Stockholm.

David PilbÀck, VD

Gnistra StÀd AB