Karriär

Söker du arbete som kontorsstädare i Stockholm? Vill du ha en arbetsplats där du blir medlem i ett riktigt team? Där du blir sedd och uppskattad för din insats, och får arbeta med positiva och trevliga medarbetare? Uppskattar du att ha trygghet i din anställning, med kollektivavtal genom Fastighetsanställdas förbund, avtalsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsinbetalningar genom FORA? Då ska du fortsätta läsa.

Gnistra Städ är en arbetsplats med höga krav på utförandet av kontorsstädningens alla delar. För att passa här hos Gnistra Städ behöver du ha en hög nivå av personlig mognad, en villighet till personligt ansvarstagande (för nycklar, larmkoder och kundernas information), detaljorienterad (för att kunna leverera städning med hög kvalitet). Du behöver tycka om att ge service. Vi har engelska som officiellt internt språk i företaget vilket gör att du måste kunna tala och skriva engelska obehindrat för att kunna arbeta här.

Bli en del av vårt team, bli en Gnistra

Vi ställer samma höga krav på våra kontorsstädare som våra kunder ställer på oss. Våra kunder är ofta de allra främsta på det de gör, de förväntar sig städ leveranser med excellens. För att förstå kan du gärna läsa vår förstasida som riktar sig till våra kunder, den hittar du här.

Nödvändiga kompetenser

För att platsa i vårt lag behöver du ha ett antal kompetenser: digital, social, kvalitet och säkerhet.

Digital: Vi arbetar digitalt, hela vår administration är digital så du förväntas vara uppkopplad och tillgänglig under arbetspassen och stå i kommunikation med det övriga teamet.

Social: Vi håller en hög social nivå, vi behandlar alla med kärlek och respekt. Vi har nolltolerans mot skitsnack och maktmissbruk. Det gäller såväl kunder, medarbetare och leverantörer.

Kvalitet: Vi på Gnistra Städ sätter stor värde på att leverera våra städtjänster med högsta kvalitet. Det betyder även att rapportera avvikelser och att omedelbart kommunicera med kund och arbetsledare när något råkat gått sönder.

Säkerhet: Förtroende betyder inte att man inte måste kontrollera. Vi har förtroende för dig som medarbetare OCH har löpande kontroller av samtliga delar av verksamheten för att försäkra våra kunder att de får det de betalar för: Företagsstädning med branschens högsta säkerhetsnivå.

Vi har en rekryteringssida på Indeed där ni kan läsa våra medarbetaromdömen. Vi håller avtalsenliga löner, vilket i januari 2020 betyder en timlön om 139,59 SEK per timme.

Välkommen att skicka in ditt personliga brev tillsammans med CV och en bild som passar på ett Service-ID kort till rekrytering@gnistrastad.se. Vi hör av oss inom kort.

Om du vill veta hur vi presenterar oss för våra kunder är du välkommen att läsa här om vår huvudtjänst [Kontorsstädning i Stockholm(/)].

David Pilbäck, VD

Gnistra Städ AB