Företagsstädning Stockholm

Som företagare ligger ditt fokus på att utveckla de egna uppdragen, och då är det svårt att hinna med alla små detaljer, som exempelvis din städning. Därför tar många hjälp med företagsstädning av ett professionellt städföretag i Stockholm för att kunna fokusera på kärnverksamheten.

Varför behöver du företagsstäd?

Städning är en viktig grund för att ett företag ska fungera bra. En väl utförd städning gör att både medarbetare och kunder trivs och känner sig nöjda över det rena kontoret. Det gör även att människor trivs och vill bjuda in kunder och gäster till kontoret. Städningen av lokalerna är ett sätt för företag att hålla medarbetare friska och på bästa humör.

Städtjänster i Stockholm för företag

Vi erbjuder städtjänster till företag och organisationer i Stockholm som behöver hjälp i form av kontorsstädning, butiksstädning och fönsterputsning. Vi ansvarar idag för löpande uppdrag med företag inom många olika verksamhetsområden i Stockholm. Det gemensamma för våra kunder är höga krav på leveranssäkerhet, kvalitet och säkerhet i verksamheten.

Behovsanpassat företagsstäd

Vår företagsstädning i Stockholm anpassas efter era skiftande behov av service, med hög kvalitet och servicekänsla. Vi tar på oss uppdrag inom många olika typer av verksamheter i Stockholm, kontorsstädning är en vanlig tjänst, men vi utför diverse kringtjänster till ditt kontor, din butik eller ditt företag. Kontakta oss idag och se vilken skillnad bra företagsstädning Stockholm kan göra för dig som kund. Det viktigaste för oss är att vi ska ha nöjda kund efter varje leverans av våra tjänster. Vi vet att ett rent företag är en framgångsfaktor för våra kunder.

Våra övriga företagstjänster

Du finner även mer information om våra specifika tjänster kontorsstädning, butiksstädning, fönsterputsning och kaffemaskiner genom dessa länkat för att lära dig mer om hur vi arbetar med specifika tjänster.

Våra kundlöften

1. Korta avtalstider

Vi låser inte fast våra kunder i långa avtal kunderna stannar hos oss för att de kan lita på vår 100%-iga leveranssäkerhet, vår flexibilitet i leveransen och det smidiga samarbete vi erbjuder.

2. Personlig kontakt

Vi erbjuder alla våra kunder sin egen kontaktperson som sköter om kundrelationen. En kontakt för alla tjänster som nås via telefon och e post, och som också är reaktiv vid avvikelser gällande våra tjänster. Den bästa av återkopplingar utlovas.

3. Kvalitetsgaranti

Vi lämnar alltid nöjd kund garanti på utförda städtjänster. Vi vill att du ska lita på att du alltid blir nöjd med lokalvården av ditt kontor eller företag. Denna kvalitetsgaranti gör detta möjligt. Av oss kan du förvänta dig lite mer.

4. Kollektivavtal

Samtliga medarbetare omfattas av kollektivavtal, det ska vara tryggt för alla parter, såväl kunder som medarbetare. Detta är en förutsättning för att medarbetarna ska trivas och leverera kontorsstädning med hög, jämn kvalitet. Trygga anställningsvillkor inspireras personalen att leverera mer än förväntat.

En digital kundrelation

För att du ska ha en så smidig, nära obefintlig administration av ditt städobjekt har vi lagt ner mycket tid och energi på är att digitalisera verksamheten. Alltifrån avvikelserapporter, materialbeställningar, scheman är idag digitalt och möjligt att nå från medarbetarnas mobiler. Dessutom har vi en digital kommunikationsplattform, både internt mellan arbetsledare och städteamet, men även mellan dig som kund och Gnistra Städ.

Den digitala kundportalen

Du kommer finna all relevant information om städtjänsterna i kundportalen, där kan du hitta kommande bokade städtillfällen i schemat, men även läsa vad som händer i dina kundärenden eller dra ut fakturakopior. Du kan till och med få ett automatiskt mail eller SMS när städaren går in eller ut från ditt städobjekt, direkt från systemet. Du bestämmer själv vilken upplösning du vill ha på din detaljkontroll av städningen och ibland är det tryggt att veta att det är möjligt att övervaka samtliga detaljer i uppdraget.

Välkommen med förfrågan om offert

Välkommen att kontakta oss idag för att få en offert på er företagsstädning i Stockholm. Tryck på knappen nedan för att komma till vårt formulär så bokar vi ett möte hos er eller över telefon för att gå igenom era behov