Fönsterputsning i Stockholm​

Få fönsterputsning i Stockholm utfört av kompetenta och utbildade fönsterputsare. Med Gnistra Städ får du fönsterputsning utfört av servicepersonal med kvalitetsgaranti och försäkring.

Fönsterputsning i Stockholm​

Vinster med professionell fönsterputsning i Stockholm

Vinsterna med att anlita en professionell städfirma att utföra din fönsterputsning i Stockholm är många. Fönsterputsarna är försäkrade, utbildade och är med all säkerhet mer effektiv i sitt utförande än gemene man. Med fönsterputsare från Gnistra Städ får du proffsigt putsade rutor på nolltid. Nycklar kan skickas till oss med rekommenderat brev eller så hämtar vi upp dem på plats. Oftast behöver instruktioner lämnas, vissa fönster kanske inte går att öppna eller andra specifika instruktioner vi behöver följa. Vi är vana att hantera låsta fönster, spröjs, skyltfönster och fönster som öppnas utåt. Tack vare många års erfarenhet kan vi hantera de allra flesta typer av fönsterputsningar.

I fönsterputsning från Gnistra Städ ingår alltid:

Tvätt av trasor

Transport

Efterstädning

Trevligt bemötande

Bekräftelse via SMS att putsning är utfört.

Vi är vana vid att plocka fram speciallösningar för att lösa bökiga uppdrag. Tryck på knappen nedan för att få offert på din fönsterputsning redan idag! Varmt välkommen som företagskund inom fönsterputsning.

Kontorsstädning Stockholm