ButiksstÀdning Stockholm

ButiksstÀdning Stockholm

ButiksstÀdning Stockholm sköts med högsta leveranssÀkerhet. Gnistra StÀd har mÄnga Ärs erfarenhet av butiksstÀdning. Med oss fÄr du en leverantör som garanterar hög kvalitet, jÀmna leveranser och en tÀt kontakt med vÄr kontaktperson. Vi arbetar med ett digitalt ledningssystem vilket gör att vi har möjlighet att överblicka och löpande kvalitetssÀkra vÄra leveranser av stÀdningen.

En av del allra viktigaste aspekterna vid butiksstÀdning Àr leveranssÀkerheten och vi pÄ Gnistra StÀd vet vad som krÀvs för detta med extrapersonal, utbildning och tillgÀngliga arbetsbeskrivningar. Allt för att du som kund ska kunna slappna av, trygg i förvissningen att stÀdningen sköts som den ska.

För mindre butiker har vi en mÄnads uppsÀgningstid, och det Àr enkelt för dig som kund hos Gnistra StÀd att fÄ extra fönsterputsning, storstÀdning eller andra extratjÀnster för att hÄlla er butik ren och fin för era kunder.

ButiksstÀdning Stockholm

Vi förstÄr ditt krav som butiksansvarig pÄ en utmÀrkt kund upplevelse design, dÀr magin sitter i detaljerna. Vi tÀnker likadant och dÀrför har vi anstrÀngt oss för att skapa en sÄ enkel och smÀrtfri uppstartsprocess som möjligt.

Med oss fÄr du offert pÄ pdf via e-post, signering av avtal med Mobilt Bank-ID över nÀtet, du fÄr Àven en digital kundportal med avvikelserapportering och möjlighet att dra ut fakturakopior om nÄgon faktura skulle rÄka komma bort. Med oss fÄr du ordning och reda.

VÀnligen fyll i formulÀret nedan för att begÀra offert frÄn oss. VI kontaktar dig inom kort med följdfrÄgor för att se att vi har uppfattat uppdraget korrekt. Varmt vÀlkommen som kund till Gnistra StÀd.


Söker du en annan av vÄra tjÀnst? HÀr nedan hittar du vÄrt övriga utbud av företagstjÀnster, vi erbjuder kontorsstÀdning, Fönsterputsning och leveranser av förbrukningsmaterial.


KONTORSSTÄDNING


FÖNSTERPUTSNING


FÖRBRUKNINGSMATERIAL