Butiksstädning Stockholm

Butiksstädning Stockholm

Butiksstädning Stockholm sköts med högsta leveranssäkerhet. Gnistra Städ har många års erfarenhet av butiksstädning. Med oss får du en leverantör som garanterar hög kvalitet, jämna leveranser och en tät kontakt med vår kontaktperson. Vi arbetar med ett digitalt ledningssystem vilket gör att vi har möjlighet att överblicka och löpande kvalitetssäkra våra leveranser av städningen.

En av del allra viktigaste aspekterna vid butiksstädning är leveranssäkerheten och vi på Gnistra Städ vet vad som krävs för detta med extrapersonal, utbildning och tillgängliga arbetsbeskrivningar. Allt för att du som kund ska kunna slappna av, trygg i förvissningen att städningen sköts som den ska.

För mindre butiker har vi en månads uppsägningstid, och det är enkelt för dig som kund hos Gnistra Städ att få extra fönsterputsning, storstädning eller andra extratjänster för att hålla er butik ren och fin för era kunder.

Butiksstädning Stockholm

Vi förstår ditt krav som butiksansvarig på en utmärkt kund upplevelse design, där magin sitter i detaljerna. Vi tänker likadant och därför har vi ansträngt oss för att skapa en så enkel och smärtfri uppstartsprocess som möjligt.

Med oss får du offert på pdf via e-post, signering av avtal med Mobilt Bank-ID över nätet, du får även en digital kundportal med avvikelserapportering och möjlighet att dra ut fakturakopior om någon faktura skulle råka komma bort. Med oss får du ordning och reda.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att begära offert från oss. VI kontaktar dig inom kort med följdfrågor för att se att vi har uppfattat uppdraget korrekt. Varmt välkommen som kund till Gnistra Städ.

Söker du en annan av våra tjänst? Här nedan hittar du vårt övriga utbud av företagstjänster, vi erbjuder kontorsstädning, Fönsterputsning och leveranser av förbrukningsmaterial.

KONTORSSTÄDNING

FÖNSTERPUTSNING

FÖRBRUKNINGSMATERIAL