Kontorsväxter Stockholm

Kontorsväxter Stockholm2016-10-06T15:42:36+00:00

Vi erbjuder kontorsväxter Stockholm till våra kunder. Kontorsväxter skänker grönska och liv till kontorsmiljöerna, de bidrar med syre, de ökar trivseln och ökar därmed även kontorets produktivitet. Våra kontorsväxter kommer i en stor variation, de finns med låga eller höga krukor, enskilda plantor eller hela grupper. Det är numera till och med möjligt att skapa hela växtväggar inomhus. Det finns en växtlösning för alla era behov.

kontorsväxter-stockholm

Kontorsväxter Stockholm

Våra kontorsväxter Stockholm kommer i en mängd utföranden. Här ser ni en växtvägg i receptionen som välkomnar besökarna på ett mycket fint sätt. Vi installerar och sköter växterna, ger dem vatten och näring samt byter jorden med jämna mellanrum. Låt oss ställa ut vackra gröna växter som ni kan njuta av varje dag på kontoret.

[one_half]kontorsväxter-stockholm[/one_half]

[one_half_last] En annan lösning är att ställa ut ett antal kontorsväxter i mindre krukor, det finns krukor och kontorsväxter i en mängd utföranden. Höga krukor med låga växter eller låga växter med höga krukor. Våra växtinredare går tillsammans med er igenom era behov och finner tillsammans den bästa lösningen efter era krav. [/one_half_last]

Det går både att köpa växter och krukor eller att hyra dessa. Den stora vinsten med att engagera ett professionellt växtföretag är att ni alltid har fräscha och välmående växter på kontoret. Med ett växt avtal med oss kommer vi löpande ut och sköter växterna så att de mår bra. Hör av er idag så kommer vi förbi ert kontor och ser över en växtlösning för er arbetsplats.

Kontaktinformation

Gnistra Städ, Norra Stationsgatan 95b

Phone: +468307700

Mobile: +46709402008

Web: gnistrastad.se