Förbrukningsmaterial​

En av de viktigaste tjänsterna för ett kontor är att ert förbrukningsmaterial till badrum och kaffemaskin alltid är påfyllt och iordningställt inför kundbesök.

Förbrukningsmaterial måste alltid vara påfyllt och i rätt mängd. För många företag är det av yttersta vikt att basfunktionerna fungerar friktionsfritt så att ni kan fokusera på era serva era kunder på bästa sätt vid kundmöten och presentationer. Då ni beställer förbrukningsmaterial genom oss har ni materialet påfyllt i era skåp vid alla tillfällen. Lös er kontorsdrift på ett smidigt sätt genom att låta oss ta hand om era inköp och leveranser.

Låt oss bära in era leveranser och sätta in dem i rätt skåp direkt. Vi levererar ert förbrukningsmaterial såsom kaffe, thé, tvålar, toalettpapper och pappershanddukar samt diverse andra artiklar från vårt stora sortiment. Frigör tid från er kontorschef genom att centralisera era inköp av förbrukningsmateial och få samtliga kontorstjänster på en och samma faktura.

Spara tid genom att låta oss ta hand om kontorets grundfunktioner. Gå gärna igenom våra övriga kontorstjänster nedan och underlätta vardagen på ert kontor. Vi hjälper er gärna med en uppsjö av kontorstjänster så ni kan fokusera på det ni är riktigt bra på.

sv_SE
en_US sv_SE