Entrémattor Stockholm

Entrémattor Stockholm2016-10-06T15:26:16+00:00
  • Entrémattor Stockholm

Behöver ni entrémattor till er lokal i Stockholm? Vi på Gnistra Städ hjälper er gärna att hitta den bästa lösningen för era lokalbehov. Oavsett om det är logomattor eller vanliga entrémattor har vi en lösning för er entré. Vare sig det gäller hyra av entrémattor eller om ni vill köpa era entrémattor Stockholm så har ni kommit rätt.

Vi besöker er och tar fram den mest lämpliga lösningen gällande era entrémattor Stockholm. Självfallet är våra besök och kostnadsförslag helt utan kostnad. När ni hittat en lösning som passar er kör vi ut entrémattorna och byter dem med den frekvens ni önskar. Ni kan få er entrématta i en mängd olika färger och storlekar. Vi har ett brett sortiment och vi kan med säkerhet hitta entrémattor Stockholm som passar både er företagsprofil och besökstrafiken på platsen.

Entrémattor Stockholm

Vi hämtar, tvättar och byter sedan entrémattor efter den frekvens ni önskar. Vill ni att mattan ligger året om eller bara delar av året, det är helt upp till er att bestämma. Vi har korta uppsägningstider på vår kontorsservice då era behov kan ändra sig från tid till annan. Vi har en väldigt hög leveranssäkerhet och har levererat dörrmattor till våra kunder i Stockholm under många år. Tvätt och byte av era entrémattor är en tjänst som bara ska fungera vilket det gör när ni väljer Gnistra Städ som leverantör av entrémattor Stockholm. Ni kan även läsa mer om vår övriga kontorsservice nedan. Genom att samla er kontorsservice från en leverantör frigör ni tid för er kontorschef så att denne kan arbeta närmare konsulterna och kärnverksamheten.

Har ni frågor till oss om entrémattor Stockholm eller vår övriga kontorsservice? Hör av er genom formuläret nedan så återkommer vi snarast möjligt för den bästa lösningen. Vi ser fram emot att höra av er.

 

Kontorsservice

Förbrukningsmaterial

Returpapper

Belysningsservice

Fruktkorgar

Entrémattor Stockholm

Kontorsväxter

Kontaktinformation

Gnistra Städ, Norra Stationsgatan 95b

Phone: +468307700

Mobile: +46709402008

Web: gnistrastad.se