Belysningsservice

Belysningsservice2016-10-06T15:49:13+00:00

Belysningsservice är en viktig tjänst för ert kontor. Med rätt belysning skapar ni rätt stämning på kontoret och trivseln ökar. Men trasiga lampor behöver löpande bytas ut och beställas, då passar vår tjänst belysningsservice mycket bra. Vi köper in och byter löpande trasiga lampor, lysrör och glödlampor. Med långvarig erfarenhet av diverse belysningsjobb kan vi se till att era kontorsplatser och lokaler alltid har rätt belysning. Hör av er så kan vi sätta upp ett abbonemang. Vår service har inga fasta kostnader utan vi fakturerar för utfört arbete, leveranser och beställningar. Detta är en smidig tjänst då vi redan är på plats och rör oss genom hela lokalerna. Genom att låta våra medarbetare ansvara för er belysningsservice kan ni fokusera på er kärnverksamhet och få tid över till annat.

belysningsservice-stockholm

Belysningsservice

Med våra belysningsservice har ni alltid lysande lampor på arbetsplatsen, belysning är väldigt viktig i vårt land, speciellt under den mörkare årstiden. Om kontoret ofta har trasiga lampor och armaturer kan personal få huvudvärk av att anstränga ögonen och arbetsprestationerna kan bli lidande. Anlita oss för att ta hand om er armaturvård.

Söker ni en leverantör som kan ta hand om fler av era kringtjänster? Vi kan ta hand om de flesta kringtjänster som behövs för att sköta ett modernt kontor. Här nedan finner ni även vårt övriga sortiment av kontorsservice.

Kontorsservice

Förbrukningsmaterial

Returpapper

Entrémattor

Kontorsväxter

Fruktkorgar

Kontaktinformation

Gnistra Städ, Norra Stationsgatan 95b

Phone: +468307700

Mobile: +46709402008

Web: gnistrastad.se